DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!
En mamma och barn sitter i en soffa, mamman har en dator i knät.

Fördelar med fjärrvärme för dig i villa

En stor fördel med fjärrvärme är att det är enkelt, fjärrvärmen sköter sig själv. Med fjärrvärme från oss värmer du ditt hus på ett enkelt, tryggt och klimatsmart sätt.

Trygg och pålitlig värme

Fjärrvärme är ett av de mest underhållsfria uppvärmningssätten, dessutom ger det en behaglig värme. Du får obegränsat med varmvatten och ett varmt och behagligt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är ute. Vår personal arbetar alla dagar på året, hela dygnet, för att se till att du får trygg och bekväm värme till ditt hus.

Minimalt med underhåll

Fjärrvärmen sköter sig själv och den är tyst, stabil och driftsäker. Fjärrvärmecentralen har lång livstid och den kräver minimalt med underhåll. Skulle du behöva serva eller byta ut din fjärrvärmecentral hjälper vi dig. Har du ett Trygghetsavtal får du rabatt på arbetet.

Trygghetsavtal fjärrvärme

Prisvärd uppvärmning

Fjärrvärme är ett prisvärt alternativ för uppvärmning. Som kund hos Hässleholm Miljö betalar du ett lägre fjärrvärmepris jämfört med en genomsnittlig fjärrvärmekund i Sverige.

Våra fjärrvärmepriser

Klimatsmart fjärrvärme

Med fjärrvärme kan vi ta tillvara resurser som annars skulle gått till spillo. Rester från skogsavverkning, utsorterat brännbart avfall och spillvärme från industrin kan bli värme till dina element och varmt vatten till duschen. Fjärrvärmen som produceras vid våra anläggningar i Hässleholm och Tyringe är helt baserad på förnybara och återvunna bränslen.

Mer om vår fjärrvärme och hur den produceras

Varma golv med fjärrvärme

Förutom att värma vatten i kranen och elementen kan du använda fjärrvärme för golvvärme i ditt hus. Så länge du har vattenburen värme fungerar det fint.

Förläng badsäsongen med fjärrvärme

Du kan också värma din pool med fjärrvärme och få en klimatsmart, robust och enkel lösning. Det som är extra bra är vårt förmånliga sommarpris på fjärrvärmen. Kontakta din närmaste VVS-firma för installation!

Är du intresserad av att skaffa fjärrvärme?

Vill du veta mer om vår fjärrvärme eller undrar du om det går att ansluta din fastighet? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Gör en intresseanmälanHär finns vår fjärrvärme

Bor du i Hässleholm eller Tyringe kanske det redan finns fjärrvärme i ditt område. Idag är 2 800 villor, flerfamiljshus, industrier och kommersiella fastigheter anslutna till våra nät.

Områden där vår fjärrvärme finns

Kontakta oss på Kundservice

E-post: hassleholmmiljo@hassleholm.se

Telefon: 0451-26 82 00

Måndag till fredag klockan 9-15 (lunchstängt 12-13).

Senast ändrad: