DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!

Faktura och betalningsalternativ

Hos oss kan du välja mellan flera olika betalsätt. Välj det som passar dig eller ditt företag bäst. Om du har frågor eller är sen med din betalning, hör av dig till oss!

Betalningstid

Du får en faktura per affärsområde. Om du har fjärrvärme, vatten och avlopp samt sophämtning via oss får du tre olika fakturor. De kommer vid olika datum.

Du som privatperson har 30 dagars betalningstid för sophämtning samt vatten och avlopp. För fjärrvärme är det 20 dagars betalningstid.

Är du företagare har du 30 dagars betalningstid.

Så kan du ta emot och betala fakturan

Du kan ta emot och betala via Kivra, e-faktura och autogiro. Som företagare kan du använda Svefaktura.

Kivra

Vi är anslutna till Kivra, en digital och personlig brevlåda som du kommer åt via din dator, surfplatta och mobil. Om du är ansluten till Kivra kommer du att få din faktura från oss till din Kivra. Vill du ta emot fakturan på ett annat sätt behöver du ändra i din Kivra.

Kivra för privatpersoner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kivra för företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-faktura

Med e-faktura tar du emot och betalar fakturan i din internetbank. För att få e-faktura ska du göra en ansökan i din internetbank. Sök efter Hässleholm Miljö AB i listan på företag. Ange sedan ditt kundnummer (6 siffror). Kundnumret hittar du i översta hörnet på din faktura.

Det går bra att kombinera e-faktura med autogiro. Då får du fakturan till din internetbank, men fakturan dras via autogiro.

Autogiro

För att betala med autogiro behöver du göra en ansökan i din internetbank. Leta upp tjänsten för autogiro och sök sedan efter Hässleholm Miljö AB. För att din ansökan ska bli godkänd måste det vara samma person som står på bankkontot och abonnemanget hos oss. Du måste också ha ett svenskt personnummer.

Om du inte får det att fungera kan du kontakta oss på kundservice. Då skickar vi en blankett som du fyller i och skickar tillbaka till oss.

Svefaktura för företag

Svefaktura är en digital faktura som skapas i ett elektroniskt format (XML). Med Svefaktura sparar du både tid och på miljön resurser, jämfört med om fakturan skickas med post och scannas in.

Kontakta oss på kundservice om du har frågor om Svefaktura.

Om du är sen med betalningen

Om du är sen med din betalning är det viktigt att du kontaktar oss på kundservice.

Fakturera oss på Hässleholm Miljö

Ska du skicka en faktura till oss vill vi att vissa uppgifter är med så att vi kan hantera fakturan så snabbt som möjligt. Vi tar emot e-faktura.

Så skickar du en leverantörsfaktura till oss

Kontakta oss på kundservice

Vill du veta mer eller har du andra frågor om din faktura? Kontakta oss på kundservice.

E-post: hassleholmmiljo@hassleholm.se

Telefon: 0451-268200

Senast ändrad: