DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!

Driftinformation

Här kan du se aktuella och planerade driftstörningar.

Senaste driftinformationen

Förseningar i slamtömningen

Renhållning

juli 12, 2024 9:00:

Vi har just nu förseningar i tömningen av enskilda avlopp. Tömningen kan därför dröja någon eller några veckor.

För att hinna med alla tömningar kan det förekomma tömningar under lördagar och söndagar.

Vi beklagar förseningen! Våra chaufförer gör sitt bästa för...

Sms om störningar i fjärrvärme och VA

Vi skickar sms för att informera om driftstörningar för fjärrvärme samt vatten och avlopp. Om din telefon är registrerad på adressen som berörs av avbrottet kommer våra utskick automatiskt till din mobiltelefon, du behöver inte anmäla dig för att få dem.

Vill du få sms för en annan fastighet kan du fylla i vårt formulär och skapa en prenumeration. Det samma gäller för dig som vill få sms till din jobbmobil, har skyddat nummer eller ett oregistrerat kontantkort. Det är gratis att få sms av oss.

Vem får sms?

Om du är folkbokförd på adressen och har en telefon som är registrerad på samma adress, kommer våra sms-utskick automatiskt till din telefon. Sms skickas till det mobilnummer som är registrerat på personer över 16 år i hushållen inom det aktuella området. Har du familjeabonnemang kan alla i familjen få sms.

Vill du få sms för en annan fastighet kan du fylla i vårt formulär och skapa en prenumeration. Det samma gäller för dig som vill få sms till din jobbmobil, har skyddat nummer eller ett oregistrerat kontantkort.

Hur fungerar det för mig som inte har mobiltelefon?

Om du inte har en mobiltelefon får du ett röstmeddelande till din fasta telefon.

Hur gör jag om jag inte vill få några sms?

Om du inte vill få sms eller talmeddelande vid driftstörningar kan du avanmäla dig genom att fylla i formuläret och kryssa i att du vill avsluta prenumerationen.

Varför får jag inga sms?

Har du bytt eller ändrat ditt mobilabonnemang så att ditt mobilnummer är dolt? Då kan vi inte skicka sms till dig. I så fall behöver du ändra ditt abonnemang.

Om du inte får något sms, testa att registrera dig på nytt.

Sms-påminnelser om sophämtning

Du som privatkund kan få en sms-påminnelse för sophämtningen. Du som har enskilt avlopp kan också få ett sms med en bekräftelse när vi har tömt ditt avloppet.

Anmäl dig för att få sms inför sophämtning

Senast ändrad: