DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!

Trygghetsavtal för dig som har fjärrvärme

Du som bor i villa och har fjärrvärme från oss kan teckna vårt trygghetsavtal för bara 90 kr i månaden, ett enkelt sätt att se till att din fjärrvärmecentral fungerar som den ska. Vi tar hand om allt underhåll och om olyckan skulle vara framme är vår personal redo att rycka ut dygnet runt, årets alla dagar.

Det här ingår i ditt trygghetsavtal

Med trygghetsavtal har du telefonsupport dygnet runt. Dagtid är du välkommen att kontakta oss på Kundservice. Journumret finns på ditt välkomstbrev.

  • Hjälp vid akuta fel då tekniker åker ut under arbetstid (vardagar kl 7 - 15.30).
  • Hjälp vid akuta fel utanför arbetstid, det kostar 1 000 kronor. (Kunder utan Trygghetsavtal betalar 4 000 kronor per påbörjad timme.)
  • Servicebesök var tredje år (när fjärrvärmecentralen är äldre än 5 år). Vi går igenom inställningarna och kontrollerar att allt fungerar som det ska.
  • Regelbunden funktionskontroll på distans. Det sker två gånger om året med digitala system.
  • Vi gör en uppföljning första vintern efter en nyinstallation.
  • Mindre reparationer som byte av packningar, filter, säkerhetsventiler och avstängningsventiler. Du får 50 % rabatt på reservdelar enligt ordinarie leverantörsprislista. Du blir debiterad för reparatörens arbetstid.

Jag vill ha ett Trygghetsavtal

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom fem arbetsdagar.

Jag vill * (obligatorisk)
Jag villVanliga frågor om Trygghetsavtal

Det som avgör om du kan teckna ett Trygghetsavtal är vilket fabrikat det är på din fjärrvärmecentral och hur gammal den är. En fjärrvärmecentral får inte vara äldre än 20 år. När anläggningen blir 20 år avslutas Trygghetsavtalet.

Det finns också vissa fabrikat som inte är godkända, eftersom det är svårt att få tag i reservdelar till dem. Har du en fjärrvärmecentral som vi inte har installerat kommer vi göra en besiktning innan vi kan teckna ett avtal.

Är du osäker på vad som gäller för dig? Gör en intresseanmälan eller kontakta oss på Kundservice.

Trygghetsavtalet börjar gälla månaden efter att du har tecknat det och gäller i ett (1) år från startdatum. Sedan förlängs avtalstiden automatiskt ett (1) år i taget.

Uppsägning ska göras skriftligen minst tre månader före avtalstidens slut.

Om du ska flytta, meddela oss datum för ägarbytet, så kan vi flytta över avtalet till den nya ägaren eller avsluta det utan särskild uppsägning.

Avtalet upphör när fjärrvärmecentralen är 20 år.

Avtalsvillkor för Trygghetsavtal Pdf, 241.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss på Kundservice

E-post: hassleholmmiljo@hassleholm.se

Telefon: 0451-26 82 00

Måndag till fredag klockan 9-15 (lunchstängt 12-13).

Senast ändrad: