DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!

Fördelar med fjärrvärme till ditt företag

En stor fördel med fjärrvärme är att det är enkelt, fjärrvärmen sköter sig själv. Med fjärrvärme från oss värmer du din fastighet på ett tryggt och klimatsmart sätt.

Driftsäkert med fjärrvärme

En stor fördel med fjärrvärme är att det är enkelt – fjärrvärmen sköter sig själv. Fjärrvärme är ett av de mest underhållsfria uppvärmningssätten. Du har alltid varmvatten och ett varmt och behagligt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är ute.

Fjärrvärmecentralen har lång livstid och den kräver minimalt med underhåll. Med fjärrvärme är du uppkopplad på samma energisystem som många andra företag och villaägare i Hässleholm och Tyringe. Det är tryggt och leveranssäkert.

Ackumulatortanken ger extra trygghet

Vår ackumulatortank, den stora termosen vid värmeverket i Hässleholm, rymmer 15 000 kubikmeter varmvatten. Den ger oss möjlighet att lagra värme när efterfrågan är lägre för att sedan använda den när efterfrågan är större. Ackumulatortanken ger oss också möjlighet att leverera fjärrvärme vid kortare underhållsstopp.

Vår ackumulatortank tryggar fjärrvärmeleveransen i Hässleholm

Prisvärd uppvärmning

Fjärrvärme är en prisvärd uppvärmningsform jämfört med andra alternativ. Vi deltar i Prisdialogen för att bidra till transparens i prissättning och prisutveckling till våra kunder.

Här hittar du prisexempel

Så fungerar Prisdialogen

Klimatsmart fjärrvärme

Med fjärrvärme kan vi ta tillvara resurser som annars skulle gått till spillo. Fjärrvärmen som produceras vid våra anläggningar i Hässleholm och Tyringe är helt baserad på förnybara och återvunna bränslen.

Så produceras vår fjärrvärme

Kan mitt företag få fjärrvärme?

Vill du veta mer om vår fjärrvärme eller undrar du om det går att ansluta din fastighet? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.
Här finns vår fjärrvärme

Bor du i Hässleholm eller Tyringe kanske det redan finns fjärrvärme i ditt område. Idag är 2 800 villor, flerfamiljshus, industrier och kommersiella fastigheter anslutna till våra nät.

Här kan du se de områden där vår fjärrvärme finns

Kontakta oss om du har frågor

Har du frågor kring fjärrvärme, energi eller andra funderingar? Vi finns här för dig och bidrar gärna med vår kompetens. Varmt välkommen att prata fjärrvärme med oss!

Man som står framför ett grönområde.

Jimmy Månsson

Försäljningschef

E-post: hassleholmmiljo@hassleholm.se

Marie Åkesson

Säljare fjärrvärme

E-post: hassleholmmiljo@hassleholm.se

Senast ändrad: