DriftinformationDrift!
Till startsidan för Hässleholm Miljö
DriftinformationDrift!

Lediga jobb

Att jobba på Hässleholm Miljö är något speciellt. Vårt bolag består av fyra olika verksamheter; Vatten och avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter. Eftersom vi har en bred verksamhet letar vi efter medarbetare inom många olika yrkesområden.

Vill du bli en av oss?

Vad roligt att du vill bli en av oss. Vi välkomnar alla sökanden. Har vi ingen ledig tjänst som passar just dig? Då kan du lämna in en spontansökan!

Gör en spontanansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lediga jobb just nu

Energiingenjör

Med innovationskraft, breda samarbeten och flera kontaktytor säkerställer vi att fjärrvärmens utveckling går framåt. Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med på resan mot smartare energilösningar i rollen som Energiingenjör. En roll där du i tät dialog med kunder tar oss mot ett mer hållbart samhälle!

Sök tjänsten som Energiingenjör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad innebär det att jobba hos oss?

Vårt uppdrag är att erbjuda kommuninvånare och kunder moderna och kostnadseffektiva lösningar inom vatten och avlopp, energi och renhållning. Vi arbetar för att ständigt utveckla våra produkter och tjänster. Genom kommunikation vill vi vägleda och inspirera kommuninvånarna till en hållbar livsstil. På Hässleholm Miljö bygger vi en kommun där ett hållbart liv är en självklarhet. För att lyckas med det behövs medarbetare med varierande kompetenser, där alla är lika viktiga för att förverkliga vår vision.

Senast ändrad: