finjasjön

Sponsring UF

Ansökningstiden har gått ut och vi tar därmed inte emot fler ansökningar för detta läsår. Vi håller just nu på att överlägga vilka UF-företag som får sponsring utav oss. Så snart besluten är klart kommer vi att förmedla det till de berörda UF-företagen.

Vår presentation på Kick-offen

Missade du kick-offen och vill veta vad vi på Hässleholm Miljö presenterade? Eller vill du kika på vår presentation igen? Du hittar den för att ladda ner på länken här nedanför.

Så går sponsringen till

Sponsringen innebär att ni får en summa pengar att använda för att starta upp ert företag. Inför ansökan är det bra att läsa vår sponsringspolicy Länk till annan webbplats.. Som sponsorer förväntar vi oss att ni nämner att ni är sponsrade av oss i marknadsföring, t.ex. i sociala medier. Sponsringen är ett samarbete och vi vill därför gärna att ni skickar in bilder eller liknande under årets gång som vi kan sprida i våra kanaler.

Senast uppdaterad:

Vill du boka ett studiebesök?

Vi kommer gärna ut och håller i en lektion eller tar emot studiebesök på Hässleholm Miljö. Vi anpassar besöket efter vilket program ni läser och vad ni har för mål med besöket. Har ni annat önskemål berätta gärna det för oss när ni bokar studiebesöket.
Boka studiebesökkeyboard_arrow_right