Press

Öppenhet och transparens är viktigt för oss på Hässleholm Miljö. På den här sidan hittar du länk till vårt pressrum, presskontakter och vår logotyp.

Mynewsdesk

Följ oss gärna på Mynewsdesk för att ta del av pressmeddelanden och nyheter från vår verksamhet.

Logotyp

vår logga

"Symbolen för Hässleholm Miljö AB är tydlig och enkel. Formen är baserad på initialerna H och M, utan liknelser med andra kända varumärken med samma initialer. De gemena bokstäverna h och m skapar en mjuk bild och blir en lek för ögat. Symbolen är positivt laddad, anger en riktning mot framtiden - där kretslopp och energi utgör viktiga beståndsdelar. Genom att binda samma initialerna h och m till en enhet binder vi också samma Hässleholm med Miljö." - Bergström & Co

 

Användning

En logotyp ska användas där den behövs, varken mer eller mindre. T.ex har vi en välkomstskylt med vår logga vid grindarna in till avfallsanläggningen i Vankiva. Efter det vet besökare var de befinner sig och därför ska loggan inte användas på skyltar och liknande inne på området.

Däremot ska den användas när det behövs en avsändare. Logotypen finns i ett antal versioner för att passa olika behov. I första hand används loggan med röd form och svart text, men alla de olika logoversionerna finns även i vitt (negativt) och svart som passar där det finns andra färger i bakgrunden eller om något ska tryckas i gråskala.

Proportionerna får under inga omständigheter ändras. Se alltid till att det finns tillräckligt avstånd runt logotypen så att inga andra element eller text stör bilden av logotypen. Den kan placeras på en fotobakgrund men undvik om möjligt röriga bakgrunder.

Ladda ner vår logga

Nedan kan du ladda ner den "vanliga" varianten på logga som visas ovan. Behöver du den i ett annat format eller har frågor kring användandet är du välkommen att kontakta oss.

» Vår logotyp för trycksaker Öppnas i nytt fönster.
» Vår logotyp för digital produktion Öppnas i nytt fönster.
» Hässleholms Vattens logga Öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: