Betalningsalternativ

Du kan betala dina fakturor från oss på flera olika sätt. Välj det som passar dig bäst.

Autogiro

Ansökan om autogiro gör du enklast via din internetbank. Leta upp tjänsten för autogiro och sök sedan efter Hässleholm Miljö AB.

Du kan också ansöka om autogiro genom att kontakta kundservice. Vi skickar då ut en blankett som du fyller i och returnerar till oss. Därefter ansöker vi om bankens godkännande för att dra betalningar från det angivna kontot. Först när vi fått bankens godkännande kan autogiro-betalning tillämpas. För att ansökan ska godkännas ska det vara samma person som äger bankkontot som har abonnemanget registrerat hos oss. Observera även att person- och kontonumret ska vara svenskt.

Kivra

För att minska vår klimatpåverkan och erbjuda fler kunder en digital lösning för fakturor har vi anslutit oss till Kivra. Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter.

Är du idag ansluten till Kivra och inte har valt ett annat betalningsalternativ hamnar din faktura från oss automatiskt i Kivra. Om du vill ha din faktura i Kivra men saknar konto behöver du först registrera ett konto hos Kivra.

Läs mer på kivra.se keyboard_arrow_right
händer som läser från dokument och knappar på dator, person jobbar i solljus

Senast uppdaterad: