Självservice

Beställ trädgårdskärl eller få tag i rätt blankett för bland annat ägarbyte och uppehåll.

Blanketter

Borgenförbindelse

Ansök om borgensförbindelse för hyresgäst som fakturamottagare genom att fylla i blanketten och returnerar till oss via e-post eller post.

Blankett borgensförbindelse Pdf, 102.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Ägarbyte

När du har sålt din fastighet hjälper vi dig med att flytta över fjärrvärmeabonnemanget till den nya ägaren.

Fyll i formuläret nedan så skickar vi ut en ägarbytesblankett till angiven adress. Blanketten ska fyllas i och skrivas under av både säljaren och köparen. Returnera den därefter till oss så tar vi hand om resten
Jag vill få blanketten skickad via * (obligatorisk)
Jag vill få blanketten skickad viaNär du har sålt din fastighet är det dags att kontakta kundservice. Vi hjälper dig med att flytta över renhållningsabonnemanget till den nya ägaren och ser till att sluträkningen skickas till rätt adress.

Fyll i nedan formulär så skickar vi ut en ägarbytesblankett till angiven adress. Blanketten ska fyllas i och skrivas under av både säljaren och köparen. Returnera den därefter till oss så tar vi hand om resten.Jag vill få blanketten skickad via * (obligatorisk)
Jag vill få blanketten skickad viaUppehåll i sophämtning och fjärrvärme

Du som kund har möjlighet att ansöka om uppehåll i fjärrvärmetaxan. För att uppehåll ska beviljas ska perioden vara längre än fyra månader och anledningen vara av sådant slag att det inte är ofta förekommande. Ansökan ska göras minst två månader i förväg. Kostnad för ansökan är 800 kr. Kontakta kundservice för att ansöka om uppehåll.

Om fastigheten inte används kan du ansöka om uppsägning eller uppehåll av sophämtningen. Ansök om uppsägning eller uppehåll i sophämtningen genom att fylla i blanketten nedan och skicka den till oss via e-post eller post.

» Uppsägning/uppehåll i verksamhet Pdf, 25.9 kB.

Matavfallspåsar

Allt matavfall ska sorteras i matavfallspåsar i papp för att kunna återvinnas. Som fastighetsägare eller vaktmästare till flerfamiljshus kan ni hämta två buntar matavfallspåsar per år till era hyresgäster. Ni beställer påsar via vår kundservice och hämtar de på vår anläggning i Vankiva.

Senast uppdaterad: